Ervaringen

"Golven kun je niet tegenhouden, maar je kunt wel leren surfen"
Joseph Goldstein

Wat vonden mensen van het aanbod van Umani? Lees het hieronder.

Over de sprekerscoaching:

Vind je het nou (net als ik) best spannend om (voor het eerst) voor een grote groep mensen te staan en een presentatie/lezing/workshop o.i.d. te geven, weet dan 1.: dat je niet de enige bent en 2. dat er altijd ergens hulp in de buurt is. Voor mij was die hulp er in de vorm van een heel fijne coachsessie bij Femke Wiersma van Umani. Met haar achtergrond in communicatie/marketing en haar ruime ervaring in het begeleiden van Ted-talk sprekers, het geven van presentatie-trainingen en het coachen van beginnende sprekers, én haar fijne, nuchtere en warme aanpak is zij voor mij dé aangewezen persoon om meer van te leren over spreken/presenteren. Iets wat ik altijd zoveel mogelijk ‘handig’ vermeden heb. Maar nu ik met Femke heb gewerkt weet ik: ‘Ik wil hier meer over leren, want het kan best heel leuk zijn om te spreken.’ Dus Femke en ik gaan vaker samenwerken. Zoek jij ook nog een ster op dit vlak, neem dan vooral contact op met deze coach. Femke Wiersma dank je wel voor je last-minute-hulp bij mijn presentatie, heeft me echt geholpen! Vond het wat minder eng en had genoeg handvatten van jou om het zo prettig en makkelijk mogelijk te maken!
Sanne

Over de coaching:

Via mijn manager ben ik doorverwezen naar Femke, hij had er vertrouwen in dat er een klik zou zijn en dat was zeker zo. Bij Femke kon ik helemaal mezelf zijn en waren de dingen die ik zei niet raar, gek of dom.
Ik heb moeite om zelfverzekerd voor de groep te staan en te spreken in het openbaar.
Al heel gauw benoemde Femke de kern van mijn ‘probleem’ en daardoor kon ik ineens veel dingen plaatsen, ook in mijn persoonlijke leven en omgang met mensen. Dit inzicht is voor mij heel erg waardevol! Daarnaast heb ik theorie en handvatten gekregen om ermee aan de slag te gaan in de praktijk. Zelfs de meditatie in de ochtend lukt nog steeds, al zijn het nog steeds maar twee en een halve minuut.  Femke, bedankt!!!
Janine

Thuis komen te zitten omdat je het ‘niet meer aankan’? Dat overkomt mij toch zeker niet? Uitgerekend ik, altijd sceptisch over burnouts en andere stressgerelateerde klachten, was op een gegeven moment uitgevallen op mijn werk. En ik kwam thuis te zitten. Wat een dreun was dat! Want het was niet alleen mijn werk waarmee ik in de knoop zat, ook mijn privéleven stond op zijn kop. Wat wil ik, wat moet ik nou doen, hoe moet ik dit aanpakken, waarvoor moet ik kiezen en steeds maar weer dat schuldgevoel…. Mijn hoofd was een kluwen aan vragen. Ik wist niet meer hoe ik dit moest aanpakken. Op advies van een goede vriendin heb ik Femke gebeld voor een afspraak. Wat een opluchting! Ik heb bij Femke vanaf het eerste moment een warm gevoel van welkom gehad. Je mag gewoon zijn wie je bent, met alle vragen, onzekerheden en verdriet die je op dat moment hebt. Ze heeft een zesde zintuig om precies de goede vragen te stellen om je inzicht te geven in je leven en de keuzes die je hebt gemaakt en de uitdagingen waar je misschien nog voor staat. Ik vond het heel bijzonder om te ervaren hoe iemand die je eigenlijk niet kent, binnen no-time een heel vertrouwd persoon in mijn leven is geworden. Ik sta nu met een fris gevoel in het leven; ik heb weer de energie om er tegenaan te gaan en wat moois van te maken. De toekomst ligt weer open!
Anouk

Nogmaals super bedankt voor de inspirerende uurtjes met jou! Ik kijk overal heel anders tegen aan!
Germaine

Voor mij was het een doorbraak! De gesprekken met Femke zijn voor mij al een genoegen: enthousiast, open, eerlijk, van harte… De meditatie aan het einde was voor mij een echte doorbraak en herkenning. Wat voor mij belangrijk is, is gewoon: zijn! En dat kan ik nu zo maar, zonder meer iets te moeten. Dankjewel hiervoor Femke!
Markus

Natuurlijk wist ik hoe het zat. Maar om de een of andere reden lukte het me niet het boek dicht te slaan, los te laten. Daar heeft Femke Wiersma mij bij geholpen. En het grappige is dat ik niet zo zeer een periode heb afgesloten, alswel dat er een geheel nieuwe fase in mijn leven is aangebroken. De energie die ik heb zet ik nu in voor wat ik wil bereiken in plaats van voor het verwerken van wat is geweest.
Klaas

Over de meditatieworkshop:
Ik vond jouw workshop inspirerend en ontspannend. Het was een leuke manier om kennis te maken met de diverse vormen van meditatie, waar bij mij het stoffelijke stuk het meeste ontspanning geeft. De geleide meditatie was zo ontspannend dat ik ervan in slaap viel en de chakra meditatie vond ik heel bijzonder. Ik ervaarde daadwerkelijk een betere doorstroming van energie. De manier waarop je de middag begeleidde vind ik professioneel, goed voorbereid, informatief en prettig.
Judith

Share:
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Twitter
  • Diigo
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Posterous
  • Tumblr