Workshop toegepaste meditatie

"Als gevoel de vrijheid krijgt, verandert leegte in ruimte"
Hans de Ruiter

Draaien de gedachten maar steeds door je hoofd, terwijl je wel eens rust wenst? Lukt het je niet om naar je hart te luisteren en op je gevoel af te gaan terwijl je dat wel zou willen? Dan is meditatie misschien wel wat voor jou.

Meditatie is een manier om zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te komen. Het geeft je de mogelijkheid om even afstand te nemen van de stress en hectiek van ons dagelijks leven. Regelmatig mediteren heeft bewezen de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen. Er wordt sowieso veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de positieve effecten van meditatie.

Er is een oneindig aantal verschillende manieren om te mediteren. Ook als je geen ervaring met meditatie hebt zijn er laagdrempelige vormen te leren die je kunt inpassen in jouw levensstijl en routines.

In deze workshop maak je in een paar uur kennis met een aantal vormen van meditatie en krijg je tips om het toe te passen.

Duur:
De workshop ‘toegepaste meditatie’ duurt 3 uur.

Kosten:
De workshop ‘toegepaste meditatie’ kost € 45,- (excl. 21% BTW)

Locatie:
De workshop wordt op een locatie in Den Haag gehouden. Na je aanmelding krijg je details over de locatie.

Data & tijden:
Op aanvraag

Kadobon:
Ken je iemand die wel wat meer rust in zijn hoofd en lijf kan gebruiken? Gun je iemand een bijzondere ervaring? Ben je op zoek naar een origineel kado?

Kadobon Umani

U ontvangt de kadobon als flessepost

Geef dan een workshop ‘toegepaste meditatie’ kado. Voor € 50,- (excl. 21% BTW) krijg je de bon in een originele verpakking (als flessenpost) toegestuurd. Desgewenst plaats ik een persoonlijke tekst op de bon.

Mocht de kennismaking met meditatie naar meer smaken, informeer dan naar het vervolg. Dat bestaat uit vier avonden van twee uur waarin dieper ingegaan wordt op een specifieke meditatievorm.

Aanmelden, kadobon bestellen en meer informatie:
Wil je meer weten over deze workshop? Wil je de workshop kado geven? Of wil je je direct aanmelden? Stuur dan een mail naar: femke@umani.nl

Bekijk ook de codes van Umani

Share:
  • StumbleUpon
  • Facebook
  • Twitter
  • Diigo
  • Hyves
  • LinkedIn
  • Posterous
  • Tumblr